گوناگون


گوناگون

فرهنگی سیاسی اجتماعی


چه بخوریم؟

میوه‌ها و سبزی‌ها در طب سنتی دارای مزاج‌های مختلف است و اگر افراد مزاج خود را بشناسند و میوه وسبزی را با توجه به مزاج خود مصرف کند, از بروز بیماری‌ها پیشگیری می‌کنند.

خواص انجیر

انجیر دارای طبیعت گرم و تر بوده و میوه‌ای بسیار مغذی است.

ــ انجیر چاق‌کننده, ملین و کاهنده خشم است. برای بهبود درد و خشونت سینه و تکرر ادرار مفید است، همچنین تقویت کننده کبد نیز است.

ــ انجیر همراه با بادام و پسته, افزاینده قدرت تعقل و مقوی بدن‌های ضعیف است.

خواص خیار

ــ خیار سرد و تر است, برای تسکین حرارت صفرا و خون و التهاب‌های احشا یا سیستم گوارش مفید است.

ــ خیار برای سردمزاجان مضر است و باید آن را با سیاه‌دانه, زنیان, عسل و معجون‌های گرم بخورند. گرم‌مزاجان بهتر است خیار را با سکنجبین مصرف کنند.

خواص انگور

این متخصص طب سنتی بر این عقید‌ه است که انگور دارای طبیعت گرم و تر و مقوی بدن است. خون متعادل تولید می‌کند, و برای کم‌خون‌ها مفید است.

ــ افرادی که معده‌های سرد و باددار دارند باید پس از مصرف انگور از دمنوش رازیانه یا زیره استفاده کنند. آب خوردن پس از مصرف انگور بسیار مضر است.

خواص کاهو

کاهو سرد و تر است و خون خوب و رقیقی تولید می‌کند, خواب‌آور خوبی است و خوردن آن با سرکه محرک اشتهاست. البته زیاده‌روی در مصرف آن برای قوای جنسی مضر است.

محمدحسین نستوه کارشناس تغذیه



نظرات شما عزیزان:

♔shah-tanha♔
ساعت0:52---14 شهريور 1394
مطلبــــــــــــــــــــــــــ ـــات عالیه

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نويسنده: گوناگون | تاريخ: جمعه 13 شهريور 1394برچسب:, | موضوع: <-PostCategory-> |